Werving & Selectie

Werving & selectie is een dienst die Jobnino kan leveren waarbij wij geheel de selectieprocedure voor u uit handen nemen. Dit houdt in dat u geen omkijken heeft naar kandidaten die niet geschikt zijn en afgewezen moeten worden, dat u geen tijd hoeft te stoppen in kandidaten die op papier een goede match zijn, maar die persoonlijk niet matchen en dat u ook geen rekening hoeft te houden met het afwijzen van kandidaten nadat er gesprekken gevoerd zijn.

U als opdrachtgever kunt uw mening met ons delen, en wij zullen dit met de kandidaat bespreken. Daarnaast plannen wij de afspraken voor u in en hoeft u dus ook de kandidaat niet voor te bereiden of te bevestigen, dit doen wij allemaal voor u! En dat alles o.b.v. no cure no pay, want u beslist!

Als wij dé geschikte kandidaat voor u geselecteerd hebben en hij/zij ook volgens u ook de beste kandidaat is, dan zal de kandidaat direct bij u (onze opdrachtgever) in dienst treden. U betaalt Jobnino een eenmalige werving & selectie fee.

De voordelen van werving & selectie voor u op een rijtje:

  • Allereest bespaart u veel tijd. Wij van Jobnino nemen namelijk het algehele proces uit handen. Denk hierbij aan het adverteren van vacatures en beoordelen van kandidaten tot het plannen van de gesprekken bij u op kantoor en het bespreken van de arbeidsvoorwaarden.
  • Wij van Jobnino werken o.b.v. no cure no pay. Dit houdt in dat u alleen betaalt als u gebruik heeft gemaakt van onze diensten door een kandidaat van ons in dienst te nemen.
  • U krijgt maximaal drie kandidaten voorgesteld, dit zijn allemaal kandidaten die qua persoonlijkheid en profiel goed aansluiten bij uw organisatie en de functie. U hoeft dus niet meer door die stapel CV’s heen, waardoor u soms de bomen het bos niet meer ziet. Daarnaast heeft u ook geen omkijken naar het uitnodigen en/of afwijzen van sollicitanten.
  • De medewerkers van Jobnino hebben een professioneel netwerk, diverse kanalen om zowel kandidaten te zoeken als de vacature uit te zetten én zij hebben kennis van de huidige arbeidsmarkt. Dit maakt dat ons bereik groot genoeg is om de juiste kandidaat te vinden.

Wilt u weten hoe wij de perfecte match maken? Bekijk via de onderstaande link onze werkwijze!