Hulp Nodig?

Hey werkgever!

Geen tijd om op zoek te gaan naar nieuwe medewerkers? Geen idee hoe je een vacature tekst schrijft die jullie doelgroep aanspreekt? En weten jullie ook niet waar en hoe jullie die vacature dan moeten plaatsen? Kortom; zitten jullie met de handen in het haar?! Geen probleem, Jobnino schiet graag te hulp en samen vinden we de perfecte medewerker! Wij hebben een breed aanbod aan gemotiveerde en hardwerkende medewerkers. Mocht hij/zij niet in onze database staan, gaan wij uiteraard voor jullie op zoek!

Jobnino voert altijd een sollicitatiegesprek met de kandidaat. Bij geschiktheid sturen wij een voorstelprofiel naar jullie door en is de keuze aan jullie of de kandidaat uitgenodigd wordt voor een sollicitatiegesprek bij jullie op locatie.

Uiteraard komen wij van Jobnino graag een keer langs om kennis te maken en uitgebreider uit te leggen wat onze werkwijze is. Daarnaast zijn wij benieuwd wat jullie als werkgever kunnen betekenen en hoe de werkplek van hem/haar is.

Hopelijk tot snel onder het genot van een kop koffie!

Betrouwbaar

Betrouwbare professionals.

Uitgebreid voorstelprofiel

Weet wat voor vlees je in de kuip hebt.

Genoeg keuze

Genoeg professionals die voor u aan de slag kunnen.

Tijdbesparend

Tijd is geld en wij besparen u veel tijd.

women, teamwork, team

Uitzendkrachten

Hulp nodig op de korte termijn?
Op zoek naar een medewerker voor lange termijn?
Fulltime of parttime medewerkers nodig? Een uitzendkracht is de oplossing!

men, employees, suit

Young Professionals

Zoeken jullie iemand die toegewijd, verantwoordelijk en betrouwbaar is?
Iemand die aspiraties heeft om een belangrijke schakel te zijn/worden in jullie bedrijf?

Jobnino

Werving & Selectie

Goede en betrouwbare medewerkers vinden is altijd een uitdaging! Wij weten waar we moeten zoeken en dat maakt het voor jullie een stuk makkelijker en bespaard ook zeker een hoop tijd!