Hoe gaan wij te werk

Wij komen graag bij u langs om een goede indruk te krijgen van uw organisatie en om de details van de functie te bespreken. Naast het gesprek met onze contactpersoon, nemen wij ook een kijkje op de afdeling. Dit biedt ons de gelegenheid om kennis te maken met de directe collega’s, zo proeven wij de sfeer en zijn wij nog beter in staat om dé perfecte match te maken.

Na een uitgebreid gesprek bij u op kantoor waarin wij de details van de functie goed hebben doorgesproken, zullen wij via diverse kanalen adverteren met uw vacature. Denk hierbij aan online jobboards, social media en ons professionele netwerk.
Om voor een vacature te kunnen adverteren, is er ook een vacature nodig. Uiteraard schrijven wij een wervende tekst met de informatie die wij van u gekregen hebben.

Uit de CV’s die wij binnen krijgen en die wij zelf werven, maken wij een selectie van ongeveer 6 tot 8 kandidaten en deze nodigen wij uit bij ons op kantoor. Persoonlijkheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom beoordelen wij dat graag d.m.v. een persoonlijk gesprek.

Wij interviewen deze kandidaten o.b.v. de STAR methode. Wij vinden het belangrijk dat kandidaten d.m.v. voorbeelden duidelijk kunnen vertellen wat hun ervaringen zijn en waarom zij dan geschikt zijn voor de functie.

Uit deze 6 tot 8 kandidaten maken wij weer een selectie van 2 tot 3 kandidaten die wij bij u voorstellen. Over deze kandidaten schrijven wij een uitgebreid introductieprofiel welke wij naar u toesturen via de e-mail. In het introductieprofiel treft u het CV van de kandidaat en een motivatie geschreven door de Consultant van Jobnino. Zo brengen wij onze persoonlijke ervaring met de desbetreffende kandidaat aan u over.

*Als er sprake is van exclusiviteit dan nemen wij de kandidaten die bij u solliciteren ook mee in deze procedure.

Als het mogelijk is dan zullen wij een referentiecheck doen bij een oud werkgever van de kandidaat. Uiteraard nemen wij deze referentie mee in de beslissing of wij de kandidaat wel of niet bij u voorstellen.

De medewerkers van Jobnino doen hun uiterste best om een goede intermediair te zijn voor zowel u als opdrachtgever en voor onze kandidaat. Uiteindelijk is het belangrijk dat alle partijen tevreden zijn en dat Jobnino weer een goede match heeft gemaakt.
Wij adviseren u gedurende de hele sollicitatieprocedure en zullen het proces van begin tot het eind volgen en begeleiden.

Een week nadat onze kandidaat bij u gestart is, zullen wij van Jobnino langskomen om te kijken of het een vliegende start geweest is. Ook na de proeftijd en aan het einde van de eerste periode (Fase A) of het eerste bepaalde tijds contract zal er een evaluatiemoment zijn.

Wij hopen natuurlijk dat u zich kunt vinden in deze verfijnde aanpak en dat wij een langdurige samenwerking met elkaar aan kunnen gaan!

Wilt u graag nog meer weten over onze werkwijze, dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Dit kan uiteraard via ons contactformulier of door rechtstreeks te bellen naar 033 – 2007 093 of een mail te sturen naar info@jobnino.nl.