Ervaringen

Sanae zonder logo1
Sanae Belhadj
Belnino
Callcenter medewerker

Januari 2020: Sinds november 2019  ben ik via Jobnino werkzaam bij Belnino. Het bedrijf staat voor diversiteit, informele werksfeer en de begeleiding is erg professioneel. Tijdens alle telefoongesprekken is er een Manager in de buurt om je te ondersteunen. Daarnaast is de procedure met Jobnino ook vloeiend verlopen, ze doen er alles aan om je een zelfverzekerd gevoel te geven. Ik word continu uitgedaagd, zo blijft mij focus hoog en blijf ik mijzelf ontwikkelen. Er zijn ook genoeg doorgroeimogelijkheden, dit maakt de job ook interessant. Ga tot nu toe nog elke dag met positieve energie naar mijn werk!

belnino
Milos vd Broek
Belnino
Projectmanager

Februari 2020: Er is een warm familiegevoel binnen de organisatie! Wat mij aantrekt bij Belnino is dat je goed geld kan verdienen d.m.v. eigen resultaten, inzet en doorzettingsvermogen. Je hebt het volledig zelf in de hand! Inmiddels 14 maanden in dienst bij Belnino en ik zit helemaal op mijn plek. Ook zijn er veel doorgroeimogelijkheden bij Belnino, door de goede begeleiding ben ik nu Projectmanager. Nu ben ik als Projectmanager van de Energie doorgestroomd naar de Telecom, en houd ik mij bezig met de Telecom naar een nieuw niveau te tillen. Nog steeds leer ik elke dag iets nieuws!

Michelle zonder logo1
Michelle Engelgeer
NutsPartner
Klantenservice medewerker

Oktober 2019: Toen ik voor het eerst binnenkwam, was ik verbaasd over de sfeer binnen het bedrijf. Iedereen was zo vriendelijk, energiek en enthousiast. Ik werk hier nu een aantal maanden en wil niet meer weg. Jobnino heeft een perfecte match gemaakt! Je krijgt mogelijkheden jezelf verder te ontwikkelen en daardoor blijf ik uitgedaagd. Kortom; het voelt als één grote familie waar ik vanaf moment 1 in ben opgenomen en ik hoop op een mooie toekomst binnen NutsPartner!

Shawn
Shawn Hendrix
NVNO
Verkoopmedewerker
Juni 2019: Ik was vorige week geweldig geholpen door Hester, wat een topper! Echt een aanrader als je een baan zoekt.