Diensten

Uitzenden

Hoe gaat onze uitzend procedure.

Werving en selectie

Wij nemen geheel de werving en selectie voor u over.

Werving en selectie exclusief

Exclusieve werving voor een exclusieve prijs.

Hoe werkt het uitzenden?

Op zoek naar extra personeel voor een bepaalde periode, maar geen tijd om te zoeken en geen zin in een nog grotere administratie? Zoek dan niet verder! Wij van Jobnino helpen u graag bij het vinden van de juiste uitzendkrachten.

De uitzendkracht is bij Jobnino in dienst en u ontvangt alleen een factuur voor de daadwerkelijk gewerkte uren. Deze uren worden door Jobnino verloond aan de uitzendkracht.

U haalt hier gegarandeerd uw voordeel uit! Hieronder een overzicht van voordelen voor u als opdrachtgever:

 •  U bent geen tijd kwijt aan het zoeken naar kandidaten;
 • Wij werken o.b.v. no cure no pay, dus u maakt geen kosten vooraf;
 • De beslissing is ten alle tijden aan u;
 • U betaalt alleen de daadwerkelijke gewerkte uren, dus flexibiliteit;
 • U loopt geen enkel risico, denk hierbij aan ziekte of niet goed functioneren;
 • Wij nemen de meeste administratie voor u uit handen;
 • U hoeft pas te beslissen als de kandidaat zichzelf al bewezen heeft, geen risico dat u ongeschikt personeel in dienst neemt en achter blijft met hoge kosten.

 

Werving en selectie

Werving & selectie is een dienst die Jobnino kan leveren waarbij wij geheel de selectieprocedure voor u uit handen nemen. Dit houdt in dat u geen omkijken heeft naar kandidaten die niet geschikt zijn en afgewezen moeten worden, dat u geen tijd hoeft te stoppen in kandidaten die op papier een goede match zijn, maar die persoonlijk niet matchen en dat u ook geen rekening hoeft te houden met het afwijzen van kandidaten nadat er gesprekken gevoerd zijn.

U als opdrachtgever kunt uw mening met ons delen, en wij zullen dit met de kandidaat bespreken. Daarnaast plannen wij de afspraken voor u in en hoeft u dus ook de kandidaat niet voor te bereiden of te bevestigen, dit doen wij allemaal voor u! En dat alles o.b.v. no cure no pay, want u beslist!

Als wij dé geschikte kandidaat voor u geselecteerd hebben en hij/zij ook volgens u ook de beste kandidaat is, dan zal de kandidaat direct bij u (onze opdrachtgever) in dienst treden. U betaalt Jobnino een eenmalige werving & selectie fee.

De voordelen van werving & selectie voor u op een rijtje:

 • Allereest bespaart u veel tijd. Wij van Jobnino nemen namelijk het algehele proces uit handen. Denk hierbij aan het adverteren van vacatures en beoordelen van kandidaten tot het plannen van de gesprekken bij u op kantoor en het bespreken van de arbeidsvoorwaarden.
 • Wij van Jobnino werken o.b.v. no cure no pay. Dit houdt in dat u alleen betaalt als u gebruik heeft gemaakt van onze diensten door een kandidaat van ons in dienst te nemen.
 • U krijgt maximaal drie kandidaten voorgesteld, dit zijn allemaal kandidaten die qua persoonlijkheid en profiel goed aansluiten bij uw organisatie en de functie. U hoeft dus niet meer door die stapel CV’s heen, waardoor u soms de bomen het bos niet meer ziet. Daarnaast heeft u ook geen omkijken naar het uitnodigen en/of afwijzen van sollicitanten.
 • De medewerkers van Jobnino hebben een professioneel netwerk, diverse kanalen om zowel kandidaten te zoeken als de vacature uit te zetten én zij hebben kennis van de huidige arbeidsmarkt. Dit maakt dat ons bereik groot genoeg is om de juiste kandidaat te vinden.
 

Werving en selectie exclusief

Op het gebied van Werving & Selectie bieden wij 2 mogelijkheden, namelijk een regulier (standaard) tarief en een exclusief tarief.
De voordelen van een exclusieve samenwerking zijn:

Werving & Selectie tegen een scherper tarief​

Wij nemen alle sollicitanten over. U bespaart dus nog meer tijd.

Extra advertenties en reclame voor uw organisatie.​

Wil jij gebruik maken van onze diensten?